Lakossági nyílt nap

Regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!

Nagyon örülünk annak, hogy az idén minden várakozásunkat felülmúlta a lakosság érdeklődése tevékenységünk iránt. Összesen 3000 érdeklődőnek tudunk lehetőség biztosítani a látogatásra. A biztonsági szabályok betartása nagyon fontos, ezért sajnos több látogatót nem áll módunkban fogadni ezen a napon.
Reményeink szerint jövőre, ugyanígy a Víz Világnapjához közel, ismételten kinyitjuk a szennyvíztisztító telep kapuját a lakosság előtt.
Szíves türelmét és megértését kérjük!

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Tisztelt Érdeklődő!

A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) Zrt. a KEHOP-2.1.7-19-2019-00012 azonosítószámú, „Mi változzunk, ne a környezet!” elnevezésű projekt keretében

2021. október 2-án, szombaton 8.30-tól 15.30-ig lakossági nyílt napot

tart a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen (1238 Budapest, Meddőhányó u. 1.).

A nyílt napon megmutatjuk, hogy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik. A látogatók megismerhetik, hogy az ország egyik legkorszerűbb szennyvíztisztító telepén hogyan ártalmatlanítjuk a környezetre káros szennyvizet, miként alakítjuk azt át biogázzá, sőt azt is, hogyan kell helyesen használni a csatornarendszert.
Az érdeklődő látogatókat szakembereink vezetik körbe. A csoportok negyedóránként indulnak.

A 30-40 perces látogatás ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓ-hoz kötött. Látogatóink és dolgozóink védelme érdekében az eseményen csak védettségi igazolvány felmutatását követően lehet részt venni. A járványhelyzettől függően a maszk használatát is előírhatjuk, melyről időben tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket. Amennyiben részt venne a nyílt napon, kérjük, a teleplátogatási szabályok elolvasását és elfogadását követően töltse ki az alábbi mezőket! Tájékoztatjuk, hogy a megadott adatokat az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, és azokat kizárólag a nyílt nap szervezésével kapcsolatosan használjuk fel, azt követően pedig egy héten belül töröljük.* Az FCSM a program változtatásának jogát fenntartja (pl. járványügyi szigorítások esetén), ezért kérjük, segítse a kapcsolattartást elérhetősége megadásával! A sikeres regisztrációról e-mailben automatikus visszaigazolást küldünk.

*Társaságunk adatvédelmi szabályzata (http://www.fcsm.hu/ceginformacio/szabalyzatok/) és adatvédelmi tájékoztatója (http://www.fcsm.hu/ceginformacio/adatvedelmi_tajekoztatas/altalanos_adatkezelesi_tajekoztatas/ ) a honlapunkon megtalálható.

NÉV*
IRÁNYÍTÓSZÁM
LÉTSZÁM*
Maximum 10 fő!
E-MAIL*
TELEFON
A teleplátogatási szabályokat elfogadom.*
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honnan értesült a nyílt nap megrendezéséről?

Kérjük, válasszon a szabad időpontok közül!


Még 63 hely van!

Még 92 hely van!

Még 58 hely van!

Még 87 hely van!

Még 57 hely van!

Még 80 hely van!

Még 4 hely van!

Még 57 hely van!

Még 12 hely van!

Még 56 hely van!

Még 14 hely van!

Még 88 hely van!

Még 68 hely van!

Még 96 hely van!

Még 80 hely van!

Még 98 hely van!

Még 94 hely van!

Még 98 hely van!

Még 88 hely van!

Még 98 hely van!

Még 82 hely van!

Még 96 hely van!

Még 66 hely van!

Még 92 hely van!

Még 66 hely van!

Még 76 hely van!

Még 33 hely van!

Még 70 hely van!