Kedves Érdeklődő!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 3600 fő befogadására tervezett lakossági nyílt napunkra minden hely elkelt. Sajnáljuk, hogy lemaradtak az idei lehetőségről, de jövőre kb. ugyanebben az időszakban, a Víz Világnapjához (március 22.) közel várjuk Önöket tisztelettel.

Megértésüket köszönjük!

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Lakossági nyílt nap

Regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!

A Víz Világnapja (március 22.) alkalmából a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) Zrt.

2017. március 25-én, szombaton 9-től 15 óráig
lakossági nyílt napot

tart a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen (1238 Bp., Meddőhányó u. 1.).

A nyílt napon megmutatjuk, hogy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik. A látogatók megismerhetik, hogy az ország egyik legkorszerűbb szennyvíztisztító telepén hogyan ártalmatlanítjuk a környezetre káros szennyvizet, sőt azt is, miként alakítjuk azt át biogázzá. Látogatóink megtekinthetik a világ legnagyobb ún. „Élőgépek” technológiájú rendszerét, ami úgy néz ki, mint egy hatalmas botanikus kert. A technológia lényege, hogy a szennyvíztisztító medencékre ültetett dzsungelszerű növényzet gyökérzete és mesterséges biotextil segítségével még tisztább vizet engedünk a Dunába. A telepen nemcsak a tisztítás hatásfokát javítottuk, hanem a szaghatásokat is a minimumra csökkentettük. A páratlan látvány iránt érdeklődőket szakembereink vezetik körbe. A csoportok félóránként (minden egészkor és félkor) indulnak.

Az esemény ingyenes, a látogatás azonban REGISZTRÁCIÓ-hoz kötött. Amennyiben részt venne a nyílt napon, kérjük, a teleplátogatási szabályok elolvasását követően töltse ki az alábbi mezőket! Tájékoztatjuk, hogy a megadott adatokat az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, és azokat csak a nyílt nap szervezésével kapcsolatosan használjuk fel. Az FCSM a program változtatásának jogát fenntartja (pl. árvízvédelmi készültség esetén), ezért kérjük, segítse a kapcsolattartást elérhetősége megadásával!

NÉV*
CÍM (kerület és utca)
LÉTSZÁM*
Maximum 10 fő!
E-MAIL*
TELEFON
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Honnan értesült a nyílt nap megrendezéséről?*

Kérjük, válasszon a szabad időpontok közül!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjük, írja be a képen látható szöveget!