PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2020. december 9.

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. pályázatot hirdet a tulajdonát képező Budapest XXII. kerület, Nagytétényi úton található 1/1 tulajdoni arányú 5000 m2 területű per-, teher- és igénymentes, a Nagytétényi út M0 autópálya Növény utca 6. sz. főút által határolt területen található ingatlan megvásárlására.

Az ingatlan elhelyezkedése központi, Nagytétény belterülete. Kiemelten jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ipari, logisztikai beruházások megvalósításra, fejlesztésére kiemelten alkalmas terület.
Az ingatlan a szabályozási terv szerint gazdasági, raktározási és termelési övezetben (Gksz-2/NT övezet besorolású) helyezkedik el. A telek 40%-a, kb. 2000 m2 beépíthető, 2,0-s szintterületi mutató mellett, azaz az összes építhető terület 4000 m2, továbbá a terepszint alatti beépíthetősége is 40%.
Az ingatlanokról szóló írásbeli tájékoztató és pályázati lap a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. jogi részlegén (1087 Budapest, Asztalos Sándor út 4. I. em. 115.) 2020. december 9-16. munkanapokon 10.00 és 13.00 óra között vehető át, a +36 20 338 3500 telefonszámon előre egyeztetett időpontban.
Az ingatlan irányárát Társaságunk 200.000.000 Ft + Áfa összegben határozza meg.

Az ingatlan 2020. december 17-én 10.00 órakor tekinthető meg, kizárólagosan a pályázati csomag átvételét követően.
A vételi ajánlatnak, zárt borítékban cégszerűen aláírva,

2020. december 21. 13.00 óráig
„Nagytétényi ingatlan” jelzéssel az alábbi címre kell megérkeznie:
Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. Jogügy
1087 Budapest, Asztalos Sándor út 4.

A pályázat eredményéről Társaságunk írásban értesíti a pályázókat.
A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. (továbbiakban: FCSM Zrt.) fenntartja a jogát, hogy a pályázati felhívást indokolás nélkül visszavonja, a határidőket, vagy egyéb paramétereket módosítsa, illetve a pályázatot indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.
Az FCSM Zrt. tekintetében a jelen pályázati felhívás nem keletkeztet szerződéskötési kötelezettséget, így különösen nem minősül a 2013. évi V. tv. 6:64 § szerinti ajánlatnak, ezért ajánlati kötelezettséget sem keletkeztet FCSM Zrt. oldalon.