Elektronikus számlabemutatás

VÁLTSON KÖRNYEZETBARÁT
ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA!

Kíméljük együtt a környezetet!

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a korszerűség és a környezetvédelem jegyében bevezettük az elektronikus számlabemutatás lehetőségét azon ügyfeleink számára, akiknek folyószámláját közvetlenül társaságunk vezeti.

Fontos tudnivaló, hogy az elektronikus számlabemutatást igénylő ügyfelek folyószámláját továbbra is a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. vezeti. Az elektronikusan bemutatott számlák közvetlen kiegyenlítésére továbbra is fennállnak a következő lehetőségek:

  • egyedi banki átutalás,
  • csoportos fizetési megbízás (ehhez szükséges nyomtatvány honlapunkról letölthető)
  • készpénzes befizetés vagy bankkártyás fizetés a központi ügyfélszolgálati irodánkban (1087 Budapest, Kerepesi út 19.).

Az elektronikus számlabemutatás igénylésére és a szolgáltatás igénybevételére a Díjnet rendszeren keresztül lesz lehetőségük ügyfeleinknek. A rendszer használata biztonságos (bankszintű adatbiztonság), korszerű, környezetbarát és az ügyfelek számára díjmentes.

A Díjnet elektronikus számlabemutatási szolgáltatásának köszönhetően az ügyfelek számláikat elektronikus formában, az interneten keresztül bárhol, bármikor megtekinthetik. A Díjnet online felületén lehetőség nyílik a számlák kényelmes, egy helyen történő kezelésére és fizetésére is (bankkártyás, internetbanki vagy mobilfizetés az iCsekk alkalmazás segítségével).
A Díjnet a számlákat 18 hónapig díjmentesen megőrzi. A fentieken túlmenően a Díjnet lehetőséget biztosít a csatlakozott számlakibocsátókkal történő kapcsolattartásra, észrevételek, reklamációk jelzésére is.

REGISZTRÁLJON MOST!

VÁLTSON KÖRNYEZETBARÁT ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRA! kép